Ingyen bitcoin + egyéb kripto deviza – lehetséges?

Ebben a bejegyzésben mutatok egy tippet, hol kapsz időről időre ingyen kripto coinokat némi kvíz kitöltésért cserébe.

Ingyen bitcoin

Ingyen bitcoint keresel? Arra sajnos itt nincs tippünk, de elég sok más coin-t kaphatsz ingyen. Mutatjuk is, hogyan. (A magyarázó videót a bejegyzés alján találod)

1. lépés – Coinbase regisztráció

Regisztrálj a Coinbase.com oldalra, ami egy online kripto pénztárcaként működik (link). Itt hitelesíteni kell magadat a hatályos EU szabályok értelmében, majd máris vásárolhatsz különféle coinokat, vagy ha bányászol, akkor ide is kiutaltathatod a bányászott kriptovalutákat. Az adott kripto eladása utána PayPal címedre is átutalhatod az USD vagy EUR összeget. PayPal-al pedig sok sok helyen tudsz fizetni de egyre több helyen fogadják el a Coinbase fizetést is. (Fontos: Ha PayPal-ra szeretnéd kiutaltani a pénzed később, A Coinbase és PayPal címednek azonosnak kell lenniük)

2. lépés – Rendszeres ellenőrzés

Fontos, hogy lépj be minden nap vagy töltsd le a mobil applikációt és nyisd meg minden nap. Kb 1-2 hetente szokott jönni egy kvíz amiért cserébe 3-4-9-10 dollárt kapsz. A kvíz megjelenésre után 2-3 nappal el is fog tűnni, tehát ha nem töltöd ki egyből akkor az a lehetőség nem biztos, hogy újra szembe fog veled jönni még egyszer.

Miért éri meg ingyen kripto-t adni?

Ez egy promóciós eszköz számukra.
Egyrészről sokan végignézik a rövid oktató slide-kat, jobban megismerik a coin hátterét és bizalmat építenek, elfogadottabb lesz.

Másrészről ez az árfolyamnak is jót tesz. Miért? Ha valaki nem adja el hanem tartja, az lesz látható, milyen sok holder van az adott coinban, tehát sokan bíznak benne hosszútávon (long). Ha eladja a 3 dollárnyi coint, forgalmat generál vele, ami a Marketcap-t fogja növelni. Nagyonn piaci forgalom = nagyobb potenciál és bizalom egy coinban.

Harmadrészről előfordulhat, ahogy megismered az adott kvíz alapján a coin-t, még veszel is hozzá még többet ha potenciált látsz benne, tehát a Coinbase-nek a forgalmi fee miatt éri meg, a kriptovalutának meg a fent említett marketcap fog hízni. Ez igazából egy win-win szituáció.

Itt van pl kettő képernyőfotó, ahol azt láthatod, hogy a kvíz kitöltése után 4 perc múlva 3 dollárról 3.03 dollára nőtt az értéke a Fetch.ai coinnak. Ha arra spekulálok hogy ez így fog történni,még veszek hozzá és magasabb áron eladom mindet. Profit.

Hogyan működik a Coinbase kvíz?

Nézd meg a lenti videót (pár perc) a pontos működéséről itt:

Együttműködés? Írj nekünk!