Safemoon coin vásárlás – hogyan?

A Safemoon egy nagyon izgalmas coin. 2021 Április 21-én volt utalás arra, hogy a Binance.com és más kriptotőzsdék is eseteleg bevezetik, így várhatóan emelkedni fog az ára. A coin-nak van saját weboldala ( safemoon.net ), ahol részletesen bemutatják, hogyan lehet Safemoon-t vásárolni.

Ha még a hivatalos tőzsdei nyitás előtt szeretnél belőle bevásárolni, akkor érdemes bevásárolni néhány dollárnyi BNB-t a Binance oldalán pl, majd az alábbi videót követve át tudod váltani (swap) a PancakeSwap oldalon Safemoon-ra.

Az eredeti Safemoon coin vásárlási útmutatót itt találod, de bemásoltam ide is TW és MM wallet videós útmutatóját is.

Hogyan vásárolj SafeMoon-t

PancakeSwap instrukciók SafeMoon vásárláshoz

  1. Tölts le egy tárcát, pl.: Trust Wallet
  2. Vegyél BNB-t vagy BSC-t. Ha nem tudsz venni (mert van ilyen), akkor egy másik platformról utalj át magadnak a Wallett tárcádba. BNB-t vagy BSC-t tudsz venni Binance-n.
  3. A wallet tárcád alján van egy “DApps” tab, arra menj rá és keresd me ga böngészőben a PancakeSwap oldalát. (Iphone felhasználóknak valószínű engedélyezni kell a “trust browser” beállítást ezzel a parancssorral egy Safari böngészőből: trust://browser_enable )
  4. Ha megvan a PancakeSwap, akkor kösd össze a videó alapján a tárcádat és válaszd ki, hogy melyik kriptóról fogsz váltani a Safemoon-ra. Ha nem találnád meg a Safemoon-t, akkor itt a pontos címe: 0x8076c74c5e3f5852037f31ff0093eeb8c8add8d3
  5. Mielőtt átváltanád mindenképp állítsd be, hogy a slippage legyen 1-11% között, így mindenképp meg tudja majd venni a Safemoon-t.
  6. Állítsd be mekkora összeget szeretnél átváltani és kattints a SWAP gombra.
  7. Igazold vissza a vásárlást, és… tartsd. HODL!

Egyébként a fenti metódus alapján tudsz venni szinte bármilyen shitcoin-t / memecoin-t. A vásárlás menete ugyan ez, csak a számsor fog változni. A coingecko.com oldalon rákeresel az adott coin-ra és mutatja, hol lehet venni – arra figyelj, hogy rengeteg induló coin nagy része semmit nem ér, csak scam, ezért mindig nézz utána és olyan összeget tegyél be ami nem fáj ha elveszted.

Trust Wallet vásárlás

Metamask wallet vásárlás

Együttműködés? Írj nekünk!